Forum gildii Big Power Team
Szeregowy
Hmmm może byśmy załozyli jeszcze jedną gildie po prostu tak dla początkujących dzięki temu zyskamy wojowników będą mogli zapisywać sie od pocżtku i doskonalić nie będą musieli wpłacać kasy na gildie po prostu co łaska da sie im troche porad i tyle a jeśli przekroczą któryś poziom to wwejdą do Kwatery głównej hehe co o tym sądzicie:D
Szeregowy
tak zwana akademia??
Szeregowy
A kto ją założy... Musiałby zarazem odstąpić od tej gilidii jeżeli sie nie mylę...
Szeregowy
W ogóle to moim zdaniem powinniśmy 'wypromować' nasz sojusz na ogólnym forum gry... Bo mamy 35 miejsc, a ile osób...
Szeregowy
Może nie odkryłem ameryki ale zauważyłem że jedną z lepszych taktyk jest to że przez pare tygodni można by się skupić tylko na gospodzie w celu nabicia skili. Zaletą jest to że przy niskim lvl-u będzie mozna zwyciężać z wyższymi od nas lvl-em. Doświadczenie i tak nam się samo powoli nabije przez ataki innych gildii na nas. Wadą tej techniki jest to że im wyższy level tym więcej zarabia w gospodzie. Co o tym myślicie?? pzdr =)
Szeregowy
Nom ja w sumie staram się jak najwięcej wykupywać tych skili... Najgorsze, że są coraz droższe;/