Forum gildii Big Power Team
Szeregowy
Tak przeglądałam gildie którym moglibyśmy wypowiedzieć wojnę i sądzę, że to mógłby być np sojusz: [Wilki] Wiedźmini. Co o tym sądzicie? Może jakieś inne propozycje? Pozdro;)
Szeregowy
trzeba wypowiedziec jakiejsc gorszej zebysmy nie byli na ujemnym bilansie 2 przegranych
Szeregowy
No to zaproponuj jakąś Radku
Szeregowy
<<DARK DEVILS>>
Bractwo Time Keepers
Szeregowy
<<DARK DEVILS>>
Bractwo Time Keepers
Tak popieram to nie jest zbyt silny sojusz dlatego mozemy wypowiedzieć wojne a po wygranej napewno podniosą sie niektórym morale hehe:D
Szeregowy
hehe dokładnie xD
Z DNIEM DZISIEJSZYM O GODZINIE 19.00 ZOSTAŁA WYPOWIEDZIANA WOJNA GILDII [ZSŁ] <<DARK DEVILS>>
Życzę udanych walk
PS
Tutaj macie bezpośredni link do listy członków tej gildii (coby nie szukać za dużo)
http://rycerze.wp.pl/index.php?ac=showc … =339&uac=2
Szeregowy
Nie ma ch**a we wsi - wygramy xD
Szeregowy
Do Jasnej cholery wezmy sie do pracy widzicie początek woiny a my przegrywamy w ilosci złota nie moze tak być jak nie macie co z kasą robić to wpłacać na zamek krótko moim zdaniem trzeba przeprowadzić poważną selekcje trzeba tu też troche strategi mojim zdaniem. O jeszcze jedno zauważyłem ze tylko 14 chyba osób sie zarejestrowało na formum a tylko 5 albo 6 sie wypowiadam zawodnicy powini być na bierząco ze wszystkim a tak to ni hu... nic nie zrobimy co wy na to??
Szeregowy
radze atakowac gara312 ma troszke pieniazkow w sakiewce chyba ze juz wszystko jej zabralem...172 wpadlo
Szeregowy
hej jeśli wam mało to znalazłem kolejna gildię której powinniśmy sprostać beż większych problemów. A o to ona:
([RNzN] Rycerze Najlepsi z Najlepszych)
I co Wy o tym myślićie
Szeregowy
Dobra gildia nie moge powiedzieć też miałem na nią oko ale moim zdaniem nie najlepszym wyjsciem jest podejmować kilka wojen na raz poczekajmy aż skonczymy te wszystkie i zaczniemy troche sie trzeba wzmocnić pamiętajcie zeby na koniec jak wysyłacie rycerza na misjie w gospodzie miał jak najmniej mniej pieniędzy jeśli nie macie co robić z kasą przeznacie ją na zamek to najlepsze wyjscie moim zdaniem to wtedy nie bedziemy tak obrywali po dupie ze złotem w wojnie.
Ostatnio edytowany przez Czarny [LPG] (2008-04-10 21:22:04)
Szeregowy
piszcie o której godz atakujecie i kogo